Stille høst ved Finnland

Høsten har inntatt Østmarka også, og det frodige skoglandskapet er i ferd med å miste noe av grønnfargen sin. Her plassen Finnland ved bredden av Mønevann, med Mønekollen i bakgrunnen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

24 Aug 2008

Sykkelstativ i skogen?

Av Steinar Kjærnsrød |

Ved enden av Lønnåsveien går det trillesti over til Merradalen, og mens fotografen fylte vannflasken sin i bekken fra Blekkevann, kunne sykkelen stå i dette elegante sykkelstativet

26 Sep 2008

Høstkvelden senker seg over Burudvann

Av Erik Unneberg

Sent i september var det nesten helt mørkt i skogen ved 19-tiden, men oppe fra Haugkollen dukket Burudvann opp under en skog med flotte høstfarver. Heldigvis var kamera og stativ med, slik at dette kunne foreviges. Bildet er tatt fra nord, og vi aner øverst til høyre Kolsåsbakken, mens det er kommet lys i husene i bebyggelsen på Bærums Verk (til høyre). Bildet er satt sammen av tre bilder tatt med mellom 3 og 8 sekunders eksponeringstid.

28 Sep 2008

Steinshøgda og Oslo sett fra Haugskollen

Av Erik Unneberg

Dette bildet er tatt med teleobjektiv fra Haugskollen, der det er glimrende utsikt. Vi har zoomet inn på Steinshøgda med Franzefoss’ anlegg i sentrum av bildet. Vi har Gamle Ringeriksvei over en Steinshøgda i høstdrakt nederst i bildet, mens litt av bebyggelsen på Bærums Verk er i venstre billedkant. I bakgrunnen ser vi litt av Oslo havn, og ser vi godt etter, kan vi se Ekebergrestauranten og Sjømannsskolen lengst bort.