Vinterpanorama ved Øyangen

Skiløypa mellom Ringkollen og Mosjøen går vest for Øyangen over Nysæteråsen. Der skogen åpner seg er det flott utsikt sydover og østover.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

04 Jan 2009

Januarlys over Gudbrandtjern

Av Steinar Kjærnsrød

Ringkolløptraseen passerer Gudbrandtjern på vei tilbake til RIngkollen. I dag var det veldig kaldt her og få skiløpere å se i sporet til tross for brukbart føre

03 Jan 2009

Flotte spor mellom By og Løvlia

Av Erik Unneberg

Bortsett fra strekningen fra By til Guribysaga, var det det nydelige spor og godt skiføre hele veien til Løvlia i dag. Her er vi 376 m.o.h. på skogsbilveien 600 meter syd for løypeskiltet ved Kampevaddammen. I mange partier av traséen var det stor temperaturforskjell mellom de kalde (10 minusgrader), skyggefulle partiene i søkkene, der trærne var helt nedrimet, og de stedene der solen hadde fått litt tak. I og med at det var så stor forskjell i lyset mellom skygge og sol, ble bildet "fremkalt" med 3 ulike lysstyrker, for så å bli satt sammen.

02 Jan 2009

Byens største skøytebane

Av Nina Didriksen |

Du kan neppe klage på størrelsen her! Etter romjulskulden er Maridalsvannet blitt en gigantisk skøytebane med yrende liv. Her sees store og små på skøyter, ski, til fots og med barnevogn, hund, kjelke og spark. I strandkanten også et og annet bål, selv om det neppe ses på med blide øyne av vannverksjefen. Her har vi Grefsenkollen i bakgrunnen.