Kaldt ved Tørkerudtjern

Temperaturen sank betraktelig på vei fra Ringkollen og ned åsen nord i Øyangen. Her ved Tørkerudtjern rev kuldegradene godt i kinnene og det innbød ikke til lange stopp.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

04 Jan 2009

Vinterpanorama ved Øyangen

Av Steinar Kjærnsrød

Skiløypa mellom Ringkollen og Mosjøen går vest for Øyangen over Nysæteråsen. Der skogen åpner seg er det flott utsikt sydover og østover.

04 Jan 2009

Januarlys over Gudbrandtjern

Av Steinar Kjærnsrød

Ringkolløptraseen passerer Gudbrandtjern på vei tilbake til RIngkollen. I dag var det veldig kaldt her og få skiløpere å se i sporet til tross for brukbart føre

03 Jan 2009

Flotte spor mellom By og Løvlia

Av Erik Unneberg

Bortsett fra strekningen fra By til Guribysaga, var det det nydelige spor og godt skiføre hele veien til Løvlia i dag. Her er vi 376 m.o.h. på skogsbilveien 600 meter syd for løypeskiltet ved Kampevaddammen. I mange partier av traséen var det stor temperaturforskjell mellom de kalde (10 minusgrader), skyggefulle partiene i søkkene, der trærne var helt nedrimet, og de stedene der solen hadde fått litt tak. I og med at det var så stor forskjell i lyset mellom skygge og sol, ble bildet "fremkalt" med 3 ulike lysstyrker, for så å bli satt sammen.