Fremme ved Bjørnsjøen

På en grå onsdag var det likevel fin sikt over Bjørnsjøen, der to skiløpere trosset motvinden og kom seg over vannet etter å ha vært innom Kikutstua, som vi ser i bakgrunnen. De måtte ty til mykt klister for å få feste, og hadde ikke den luksusen fotografen hadde, nemlig rubbede ski.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

19 Jan 2009

Velkommen til Vensåsseter!

Av Erik Unneberg

Snefallet de siste dagene har gjort forholdene kjempefine i Bærumsmarka, og inne ved Vensåsseter var det nesten julekortstemning mandag ettermiddag. Bildet er tatt i den siste bakken opp fra Fløyta.

19 Jan 2009

Bærumsmarka er sporsatt!

Av Erik Unneberg

I ettermiddag var fotografen heldig og fikk følge tett etter preppemaskinen som tappert kjempet seg gjennom store snemengder i Bærumsmarka mandag ettermiddag. Og fine spor ble det, slik som her ved Blekketjern.

19 Jan 2009

Vinter i Østmarka

Av Tom Stensaker

Øgården i Østmarka var et vakkert fotomotiv i dag, så vinterlig er det lenge siden vi opplevde Østmarka. Det var som en tryllekunstner hadde tryllet frem 35 cm snø i løpet av et døgn og forvandlet det så altforlenge høstlige preget til det vidunderlige hvite, nesten som en hvit kanin opp av flosshatten. Forbi Øgården som ligger et par km fra Rustadsaga og videre over Høyås, Smørhullet, Klokkerud, Eriksvann, Skjellbreia, Paradisdalen til Vangen var det kjørt med stor maskin og det var to år siden sist. God tur i Østmarka som er på sitt beste akkurat nå !