Bruk skjemaet under til å søke etter bilder og sortere resultatet. Merk at det er mange kombinasjoner som ikke vil gi resultat. Resultatet vises i bildeslideshowet og i tabell under skjemaet. Slideshowet spiller av seg selv hvis muspekeren holdes utenfor bildet.
Som bilde nr. 23959 antyder, er det flere steinsøyler i området rundt Pipesteinen. Denne er den mest markante, og står lavere i terrenget der hvor sydstupet skifter retning til mot vest. Denne og området rundt den skulle vært undersøkt nøyere denne gangen, men dårlige lysforhold og den formidable insektplagen gjorde at det måtte utsettes. Bildet fra 1999 får gjøre nytten inntil da.
I 1999 var lysforholdene annerledes og bedre enn i 2015, men den viktigste forskjellen er kanskje ikke så lett å se med en gang: Da var det toppvarde på Pipesteinen. I 2015 er den vekk, og det vokser et lite tre omtrent der den sto. Pipesteinen ble besteget og vardsatt av Kåre Haug, primus motor i Kjentmannsmerket, den 1. mai 1993.
Lent inn til påbygget i nordenden av fjøset på Retthellseter sto det i juni 1999 en bukk- og geitedoning. Bukken med feste for drag og dreibart anlegg for tømmeret står underst, med geita, som holdt bakenden av tømmeret, oppå. Slike doninger for tømmerkjøring med hest husker jeg godt fra min barndom. Ofte ble det brukt bare bukk, med bakenden av tømmeret slepende direkte på snøen. Sist så jeg tømmerkjøring med hest, var for to år siden ved plukkhogst i lia syd for Drengsrud.
St. Olav brønn ligger i bekken litt nord for der blåstien krysser bekken. Ikke synlig fra stien, og mange går rett forbi uten å se hverken brønnen eller informasjonsskiltet litt vest for den. Restene etter steingjerdet(?) mellom stien og bekken kan nok være en grunn til dette. Da jeg kommenterte bildet i 1999 bemerket jeg at sammenlignet med eldre bilder, har myrkanten krøpet nærmere selve brønnen. Bilde nr. 23956 viser hvordan situasjonen er i 2015.