• darkblurbg
    Utsikt mot Hornet fra Midtre Lysedam

    Fint å bade i Lysedammene i dag! 23 grader i vannet! Alle de tre Lysedammene var en gang fine ørretvann, men fisken er nå vanskeligere å lure som følge av mer trafikk ved vannene. En annen sak er det at ørekyten ser ut til å trives her, og det er ikke spesielt bra for ørreten. Stimer av denne lil...

    Krokskogen - Hole, 12.08.2004 14:32 - Erik Unneberg

Søk i bildearkivet

Bruk skjemaet under til å søke etter bilder og sortere resultatet. Merk at det er mange kombinasjoner som ikke vil gi resultat. Resultatet vises i bildeslideshowet og i tabell under skjemaet. Slideshowet spiller av seg selv hvis muspekeren holdes utenfor bildet.

Søkeresultater

1 av 1 treff

#3141: Utsikt mot Hornet fra Midtre Lysedam

Fint å bade i Lysedammene i dag! 23 grader i vannet! Alle de tre Lysedammene var en gang fine ørretvann, men fisken er nå vanskeligere å lure som følge av mer trafikk ved vannene. En annen sak er det at ørekyten ser ut til å trives her, og det er ikke spesielt bra for ørreten. Stimer av denne lille karpefisken ble observert langs land i dag. På bildet har man Hornet (506 m.o.h.) i midten, med Barlindåsen (510 m.o.h.) til høyre. Til venstre ser man litt av Gopletjernsåsen (546 m.o.h.). Midtre Lysedam ligger forøvrig på nøyaktig 300 m.o.h.

  • 12.08.2004 14:32 - av Erik Unneberg,
  • 891 treff