Bruk skjemaet under til å søke etter bilder og sortere resultatet. Merk at det er mange kombinasjoner som ikke vil gi resultat. Resultatet vises i bildeslideshowet og i tabell under skjemaet. Slideshowet spiller av seg selv hvis muspekeren holdes utenfor bildet.
Vi er ved enden av Rødgårdsmyra på veg mot Solbakken, noen hundre meter fra hvor Haugrunden tar av mot Haug. Det er en populær lun rasteplass, spesielt når sola begyner å ta utpå sesongen. Plassen er også serveringssted og endestasjon for Skiforeningens måneskinnstur i februar.
Bildet er tatt hvor Haugrunden og Gubberudrunden skiller lag. Her er det også slutt på en ca. ni kilometer lang og flott skøytetrase som starter ved Øverby skistadion. En fin kveldstur, men husk hodelykt, det er et par kilometer fra dette stedet tilbake til lysløypa. En tur over myra om kvelden med hodelykt i lett snøvær, er noe av det fineste jeg vet. Hvis du tar turen fra Øverby og går Haugrunden og tilbake til Øverby har du en tur på akkurat to mil.
Hundeløypene som blir kjørt opp med snøskuter på Romeriksåsen er også flotte å bruke både til fots og på ski. Da må man bare huske på at hundesledene kommer raskt, og her må nesten de få ha forkjørsretten! Her er løypa mellom Kolsjøen og Tvekjelleren nord på Romeriksåsen. Her er det sjelden man møter andre folk. Denne søndag ingen, hvilket er uforståelig da få områder i Marka har slike sammenhengde uberørte turområder.
I løpet av natten var det kommet et par centimeter nysne som hadde lagt seg i sporene i de høyeste deler av Marka. Det var tilfelle her like vest for Grønntjern, der løypen mellom Bislingen og Gjerdingen møter løypen mot Grønntjern og Svartbekktjern. I dette løypekrysset ble det under krigen (23/2-1945) gjort et slipp fra et britisk fly. Mottager var Milorg. Slipplassen hadde navnet "Jan". Vi ser minnesmerket (skiltet) som er satt opp i den anledning.
Bislingsetra ligger ved en upreprart skiløype som går fra Svartbekktjern i syd til Mylla i nord. Denne løypen har imidlertid ikke vært gått opp denne vinteren. Men Bislingsetra ligger ikke mer enn 150 meter fra en scooterpreparert rundløype fra Bislingen fjellstue, og fotografen slapp derfor med å brøyte halvmeterdyp sne lenger enn det. På bildet ser vi de to husene på den nordligste delen av setervollen. Ved å sammenligne med et tilsvarende bilde fra ca. 1930 ser man at vollen er i ferd med å bli inntatt av grantrær.