• darkblurbg
  Morfar og barnebarn i løypa

  Se opp for Preben, 12 år, og Hallgrim, 10 år, som feier rundt i løypene i Østmarka! Det hjelper ikke at morfar, Terje Hall Torgersen, er en sprek skiløper og Østmark-entusiast - snart tar de ham igjen! Idag gikk turen over Vangen og Steinsjøen - Paradisdalen og Skjelbreia. Gutta er heldige, for m...

  Østmarka, 03.01.2011 14:22 - Lise Henriksen
 • darkblurbg
  Fredelig ved Søndre Tretjern

  Det går ei løype fra Krokholveien til Fjeldfugleleiken, i et fredelig strøk innunder Tømmeråsen. Når det er nok snø til at løypa kjøres opp med stormaskin, går den langs kanten av Tretjerna. Men foreløpig må løypa tråkkes opp, og da er det bare å følge sporet tvers over vannet - trodde jeg! For p...

  Østmarka, 03.01.2011 13:29 - Lise Henriksen

Søk i bildearkivet

Bruk skjemaet under til å søke etter bilder og sortere resultatet. Merk at det er mange kombinasjoner som ikke vil gi resultat. Resultatet vises i bildeslideshowet og i tabell under skjemaet. Slideshowet spiller av seg selv hvis muspekeren holdes utenfor bildet.

Søkeresultater

1 av 2 treff

#13232: Morfar og barnebarn i løypa

Se opp for Preben, 12 år, og Hallgrim, 10 år, som feier rundt i løypene i Østmarka! Det hjelper ikke at morfar, Terje Hall Torgersen, er en sprek skiløper og Østmark-entusiast - snart tar de ham igjen! Idag gikk turen over Vangen og Steinsjøen - Paradisdalen og Skjelbreia. Gutta er heldige, for morfar tar både Preben og Hallgrim og to - tre barnebarn til med seg på turer i Østmarka hver eneste fredag etter skoletid. Ofte til spennende steder - hvor de fyrer bål og steiker pølser - og har det gøy sammen.

 • 03.01.2011 14:22 - av Lise Henriksen,
 • 480 treff
2 av 2 treff

#13231: Fredelig ved Søndre Tretjern

Det går ei løype fra Krokholveien til Fjeldfugleleiken, i et fredelig strøk innunder Tømmeråsen. Når det er nok snø til at løypa kjøres opp med stormaskin, går den langs kanten av Tretjerna. Men foreløpig må løypa tråkkes opp, og da er det bare å følge sporet tvers over vannet - trodde jeg! For plutselig sa det plupp og jeg jeg var hjelpeløst fanget i overvann. Så ta alltid med skiskrape når du går i Østmarka! Vi ser Søndre Tretjern mot nord. Bilde nr. 14466 er tatt om sommeren fra samme sted.

 • 03.01.2011 13:29 - av Lise Henriksen,
 • 333 treff