Bruk skjemaet under til å søke etter bilder og sortere resultatet. Merk at det er mange kombinasjoner som ikke vil gi resultat. Resultatet vises i bildeslideshowet og i tabell under skjemaet. Slideshowet spiller av seg selv hvis muspekeren holdes utenfor bildet.
Naturen er ofte ganske vill i Østmarka. Her, ved bunnen av Cudriobakken, ligger disse kampesteinene. Madrasser og annet utstyr under overhenget viser at dette har vært brukt som overnattingssted. De som vil ta kjentmannsposten Cudriobakken fra Gudbrandsdalen vil vite at de er på rett vei og er nær søkket med bakken når de ser disse steinene.
Cudriobakken går i et nokså bratt søkk mot vest ned til Gudbrandsdalen fra den nyere oppbygde driftsveien Steinbakken. Steinmuren som markerer Cudriobakken, er best synlig nede i søkket. På Oppsals orienteringskart over området er veien markert som steingjerde. Kjentmannspost 2012-14. Lønningssteinen ligger på en åpen rygg mellom de to kjentmannspostene Plankeveien og Cudriobakken, og er synlig vest for Steinbakken der den flater ut.
Fra Kruggmyr og til sandtaket øst for Øgården fulgte Plankeveien en trang og meget myrlendt dal. For å komme opp i denne fra Kruggmyr, ble det bygget den steinmuren som bildet viser. I dag er det mer naturlig å gå den nyere oppbygde driftsveien Steinbakken fra Øgården til Kruggmyr. Plankeveien tar da av mot nord på østsiden av Steinbakken der denne flater ut i myra. Kjentmannspost 2012-14.
På vestsiden av Haugskollen går det både blåmerket sti og rødmerket løype. Da er det greit å ha kombinerte sommer- og vinterskilt. Løypen er en del av den tidligere traseen mellom Solfjellstua og Jonsrudtjernet, og prepareres ikke her. Den preparerte løypen er nå lagt mer mot øst.
Fra området øst for Fugleleiken går det små bekkesig som samler seg før en skrent ved Karismyr og danner denne lille fossen. Vanligvis er vannføringen ganske beskjeden, og fossen har mest karakter av et drypp eller bekkesilder. Se også bilde nr. 18454 for et vinterbilde fra samme sted.
På Romeriksåsene vitnet hvite fjoner på bakken og is på Guritjernet om at vi går kaldere tider i møte. Både store og små vann hadde is, men den er ikke trygg! Dette var siste søndag i oktober, sommertiden ble skrudd av, og det ble også siste dag med barmarksføre: Påfølgende natt falt det 20 cm snø her inne.
Jettegryta i Skullerudåsens vestside er allerede avbildet og beskrevet flere ganger. Dette bildet er ment å gi et inntrykk av hvor bratt det er rett ved jettegryta. Det er også grunn til å bemerke at merkingen hit er med røde og hvite eller bare hvite bånd, ikke blå som vanlig for kjentmannsmerket. Kjentmannspost 2012-14. Men er dette den eneste jettegryta i denne delen av Østmarka? Se bilde nr. 17783.