• darkblurbg
  Undergangen ved Øverland

  Øverland er et av de mest populære innfallsportene til Bærumsmarka. De fleste velger å ta seg inn til Nygård eller Sæteren, og man kan starte fra Gamle Ringeriksvei, som vi ser på bildet. Parkeringsplassen ligger rett utenfor bildets høyre side, og man benytter da helst undergangen for å komme se...

  Bærumsmarka, 24.11.2014 14:32 - Erik Unneberg
 • darkblurbg
  Fossum

  Fossum er et populært utgangspunkt for turer i Bærumsmarka. Det er nok mange som gleder seg til å spenne på seg skiene herfra, men først må det bli skiføre.

  Bærumsmarka, 24.11.2014 14:01 - Erik Unneberg

Søk i bildearkivet

Bruk skjemaet under til å søke etter bilder og sortere resultatet. Merk at det er mange kombinasjoner som ikke vil gi resultat. Resultatet vises i bildeslideshowet og i tabell under skjemaet. Slideshowet spiller av seg selv hvis muspekeren holdes utenfor bildet.

Søkeresultater

1 av 2 treff

#22645: Undergangen ved Øverland

Øverland er et av de mest populære innfallsportene til Bærumsmarka. De fleste velger å ta seg inn til Nygård eller Sæteren, og man kan starte fra Gamle Ringeriksvei, som vi ser på bildet. Parkeringsplassen ligger rett utenfor bildets høyre side, og man benytter da helst undergangen for å komme seg over til motsatt side av veien, ved Øverland gård. Selv om det var mandag, var det noen mennesker på tur her, men fotografen var mer opptatt av at det var antydning til sol en stund. Slike glimt har vi ikke hatt mye av i november.

 • 24.11.2014 14:32 - av Erik Unneberg,
 • 315 treff
2 av 2 treff

#22644: Fossum

Fossum er et populært utgangspunkt for turer i Bærumsmarka. Det er nok mange som gleder seg til å spenne på seg skiene herfra, men først må det bli skiføre.

 • 24.11.2014 14:01 - av Erik Unneberg,
 • 219 treff