• darkblurbg
  Lørdagskveld med varmerekord og fugleliv i naturreservatet

  Grensen for Katnosa-Spålen naturreservat går omtrent her i overgangen Buvann-Pershusvann. Her er flere fine steder å slå leir. Denne lørdagskvelden gikk over i en natt der to-tre orrfugler gjorde sitt for å forstyrre skjønnhetssøvnen (med selskap av en lom og mange mindre fugler da soloppgang nær...

  Nordmarka nord, 02.06.2018 22:25 - Nina Didriksen
 • darkblurbg
  Some IRL

  Eller "noen fra sosiale medier i virkeligheten". Disse to karene er for brukere av sosiale medier kjent under emneknaggen Oslomarkalove, og i helgen hadde vi gleden av å støte på dem i Markas indre, nærmere bestemt ved dammen i Pershusvann. Vi padlet kano, mens Ronny Oswold (t.v.) og La...

  Nordmarka nord, 02.06.2018 14:39 - Nina Didriksen
 • darkblurbg
  Bading i Semsvannet

  Dette tauet har hengt ved Semsvannet i årevis, til glede for våre badende ungdommer. I dag nærmet det seg 30 grader, og det var fristende å slenge seg uti for noen hver.

  Vestmarka, 02.06.2018 13:20 - Eyvind Wang

Søk i bildearkivet

Bruk skjemaet under til å søke etter bilder og sortere resultatet. Merk at det er mange kombinasjoner som ikke vil gi resultat. Resultatet vises i bildeslideshowet og i tabell under skjemaet. Slideshowet spiller av seg selv hvis muspekeren holdes utenfor bildet.

Søkeresultater

1 av 3 treff

#29582: Lørdagskveld med varmerekord og fugleliv i naturreservatet

Grensen for Katnosa-Spålen naturreservat går omtrent her i overgangen Buvann-Pershusvann. Her er flere fine steder å slå leir. Denne lørdagskvelden gikk over i en natt der to-tre orrfugler gjorde sitt for å forstyrre skjønnhetssøvnen (med selskap av en lom og mange mindre fugler da soloppgang nærmet seg). Bildet er tatt litt etter at solen gikk ned lørdag. Kollern skimtes i det fjerne. På grunn av skogbrannfaren er all bruk av åpen ild forbudt, inkludert primus, men vi overlevde fint på kald mat og varmtvann fra termos.

 • 02.06.2018 22:25 - av Nina Didriksen,
 • 147 treff
2 av 3 treff

#29584: Some IRL

Eller "noen fra sosiale medier i virkeligheten". Disse to karene er for brukere av sosiale medier kjent under emneknaggen Oslomarkalove, og i helgen hadde vi gleden av å støte på dem i Markas indre, nærmere bestemt ved dammen i Pershusvann. Vi padlet kano, mens Ronny Oswold (t.v.) og Lars Lindland var på vei fra Grua til Maridalen med packraft. Og alle var enige om at det var en fin tur!

 • 02.06.2018 14:39 - av Nina Didriksen,
 • 147 treff

3 av 3 treff

#29580: Bading i Semsvannet

Dette tauet har hengt ved Semsvannet i årevis, til glede for våre badende ungdommer. I dag nærmet det seg 30 grader, og det var fristende å slenge seg uti for noen hver.

 • 02.06.2018 13:20 - av Eyvind Wang,
 • 366 treff