Bruk skjemaet under til å søke etter bilder og sortere resultatet. Merk at det er mange kombinasjoner som ikke vil gi resultat. Resultatet vises i bildeslideshowet og i tabell under skjemaet. Slideshowet spiller av seg selv hvis muspekeren holdes utenfor bildet.
Her, rett ved boligfeltet i Landåsveien, går det skiløype mot Libråten vinterstid. Den siste torsdagen i oktober var det imidlertid høsten som fortsatt hadde overtaket. Vi ser her mot Kleiver gård. Rett utenfor bildets høyre kant går Vestbyveien. Der går sykkelrute 367 mellom Vestby og Korsegården.
I alt fire forskjellige steiner har i tidenes løp blitt utpekt som Midtskogsteinen. Denne steinen er med sine 20 kubikkmeter (h x b x l = 2 x 2 x 5 meter) den største av dem. Den ble funnet i 1963 av Rolf I. Riiser og hans roverspeidere under leting etter bispeveien og Midtskogsteinen. Veien er synlig foran steinen og videre nordover inn i skogen, men den er vanskelig å følge mot syd i den forholdsvis nye flatehogsten. Allfarveien/bispeveien tar av fra Kongeveien ved varde nr. 82.
På et stativ av trykkimpregnert tre står dette skiltet med navnet «Mostua» og siluetten av en elg klippet ut i sortlakkert blikkplate. Bak på skiltet står følgende innskrift: «Slektstreff 2002 R. J:» Etter undersøkelse og fotografering ble stativet satt tilbake mot ruinen slik det sto. Fra Mostua går det en til dels ganske tydelig sti i retning mot Olavskilden, men den blir borte i et stort hogstfelt før den kommer dit. Deretter kommer en oppfangende gammel vei med steinsettinger. Den går opp til Kongeveien og et skilt med innskrift «Kongeveien», og fortsetter nedover til Olavskilden.
120 meter sydøst for bekkekneet ved skrenten på bilde nr. 30149 er det på et gammelt orienteringskart merket en ruin og en lysning om lag ti meter høyere i terrenget enn bekken. Dette er ruinen etter Mostua, se bilde nr. 30151. Det er ikke lett å se at dette er en ruin før man nesten står på den.
Midtskogtjerna ligger lavere i terrenget enn Bergenske Kongevei, og er ikke synlige fra denne. Dette bildet viser det søndre tjernet sett fra sydenden. I gråværet og uten løv på trærne ser det ganske dystert ut, bare vannliljeblader og en meget ustø badebrygge vitner om varmere tider. Det nordre tjernet er skilt fra det søndre av en våt grasmyr.
Den gamle allfarveien over Midtskogen fulgte ikke samme trasé som Peder Ankers nyere Bergenske Kongevei. Ved Midtskogtjernene gikk den litt lenger vest og lavere rett forbi det som biskop Jens Nilssøn kalte St. Oluffs kilde. I dag er den steinsatt med heller foran. Selv om alle bekkene i området fortsatt har liten vannføring etter tørkesommeren, er kilden ganske full. Med sitt tette dekke av løv virket det ikke særlig fristende å fylle drikkeflasken fra den.