• darkblurbg
    Stille før skybrudd

    Dagens sykkeltur gikk innom Retthelltjern, der det ble en rolig svømmetur etter stigningene opp fra Lommedalen. Vannet holdt 22 grader, men noen steder var det kaldere partier. Så langt hadde været vært bra, vekselvis litt skyer og sol, omtrent slik bildet viser. Men før skoene var på igjen, slo ...

    Krokskogen - Hole, 20.06.2020 15:19 - Erik Unneberg

Søk i bildearkivet

Bruk skjemaet under til å søke etter bilder og sortere resultatet. Merk at det er mange kombinasjoner som ikke vil gi resultat. Resultatet vises i bildeslideshowet og i tabell under skjemaet. Slideshowet spiller av seg selv hvis muspekeren holdes utenfor bildet.

Søkeresultater

1 av 1 treff

#34809: Stille før skybrudd

Dagens sykkeltur gikk innom Retthelltjern, der det ble en rolig svømmetur etter stigningene opp fra Lommedalen. Vannet holdt 22 grader, men noen steder var det kaldere partier. Så langt hadde været vært bra, vekselvis litt skyer og sol, omtrent slik bildet viser. Men før skoene var på igjen, slo været om. I løpet av få sekunder kom det en kraftig regnbyge, det begynte å blåse opp, og vannet ble pisket opp av hissige regndråper. Håpet var at solen snart skulle komme frem igjen, men den gang ei. Regnet tiltok, og temperaturen falt 15 grader. Uten tegn til bedring etter en snau time var det bare å gjennomvåt sette seg på sykkelen og ta fatt på tilbaketuren. Heldigvis ga regnet seg ved Kleivstua.

  • 20.06.2020 15:19 - av Erik Unneberg,
  • 72 treff