Bruk skjemaet under til å søke etter bilder og sortere resultatet. Merk at det er mange kombinasjoner som ikke vil gi resultat. Resultatet vises i bildeslideshowet og i tabell under skjemaet. Slideshowet spiller av seg selv hvis muspekeren holdes utenfor bildet.
Flere steder står løvtrærne litt ribbet for blader, etter at høsten har krevd sitt den siste tiden. Stiene dekkes av løv, slik som her ved foten av Nordre Kolsås, like ved Toppenhaug. Bildet er tatt i krysset mellom to blåmerkede stier. Ingen av dem er foreløpig med på kartet til Skiforeningens turplanlegger, ei heller i appen iMarka.
Lille Kolsås ligger nordvest for Søndre Kolsås, og når 291 moh. Det er mindre trafikk av turfolk her enn til de to høyeste Kolsås-toppene. Utsikten er noe hemmet av trær som står på kanten av stupene på vest- og sørsiden, men noen steder har man god oversikt over den vestre delen av Bærum, både bebyggelsen og åsene i Vestmarka. Bildet er tatt mot nordvest, og her ser vi Eineåsen til høyre. Mesteparten av bebyggelsen hører inn under Rykkinn, mens vi kan ane Skuibakken rett til høyre for det glisne (døde) treet til venstre.
Stien gjennom Tavleskardet er mer et bekkeløp, med glatt stein, og normalt mye mygg om sommeren, eller som i dag, delvis dekket med rim. Regner det, er det et bekkeløp, stien er ikke mye i bruk. Du havner i Dronningveien om du ikke går videre ned Nordkleiva.
På Sagene er det kort avstand mellom den brusende fossen i Akerselva og byens boligstrøk. Denne oktoberhelgen tappet Oslo kommune ned Maridalsvannet og overliggende vann for å kunne ta i mot høstflommene, og en vannføring på 15 kubikkmeter pr. sekund gjorde fossene til et spektakulært syn.
Det var enorm utfart til Kolsås-toppene i dag. På stiene myldret det av folk, og ved de mange utsiktspunktene var det mange som tok lange pauser. Det så nesten ut som fugleberg enkelte steder, spesielt der folk kunne sitte skjermet av vinden. Likevel virket det som om sosial avstand ble praktisert, slik vi ser det her ved toppunktet på Nordre Kolsås. For øvrig var det ganske tørt i dette området, og noen steder var det litt tele i bakken, så det var lett å gå. Fotografen målte temperaturen til 5 °C i Setertjern, som ligger mellom Kolsås-toppene. Ingen bading der, men det var enkelte som prøvde fiskelykken.