• darkblurbg
  Utsikten over Kroksund fra hytta i Nordkleiva

  Nordkleiva blir brukt som «snarvei» av de som hopper i paraglider fra Kronprinsens utsikt. På veien opp passer du ei hytte med med flott utsikt over Kroksund/Sundvollen.

  Krokskogen - Hole, 22.06.2021 20:27 - Morten Synstelien
 • darkblurbg
  Dugnad på stien i Nordkleiva

  På bilde nr. 37559 ser du at det var på tide med en rensk. Det har vært sjeldent mye trefall og toppbrekk denne vinteren. Da vi gikk Nordkleiva, var det en del busker som lå over stien, så jeg ble å rydde sammen med han som har ansvaret for stien. Det ble mange kutt på få meter, manuelt arbeid de...

  Krokskogen - Hole, 22.06.2021 18:42 - Morten Synstelien

Søk i bildearkivet

Bruk skjemaet under til å søke etter bilder og sortere resultatet. Merk at det er mange kombinasjoner som ikke vil gi resultat. Resultatet vises i bildeslideshowet og i tabell under skjemaet. Slideshowet spiller av seg selv hvis muspekeren holdes utenfor bildet.

Søkeresultater

1 av 2 treff

#37563: Utsikten over Kroksund fra hytta i Nordkleiva

Nordkleiva blir brukt som «snarvei» av de som hopper i paraglider fra Kronprinsens utsikt. På veien opp passer du ei hytte med med flott utsikt over Kroksund/Sundvollen.

 • 22.06.2021 20:27 - av Morten Synstelien,
 • 23 treff
2 av 2 treff

#37564: Dugnad på stien i Nordkleiva

På bilde nr. 37559 ser du at det var på tide med en rensk. Det har vært sjeldent mye trefall og toppbrekk denne vinteren. Da vi gikk Nordkleiva, var det en del busker som lå over stien, så jeg ble å rydde sammen med han som har ansvaret for stien. Det ble mange kutt på få meter, manuelt arbeid denne gangen. Mye spenn i buskene, så det må tas i rett rekkefølge og med flere kutt. Det går mange opp her med kjempestore ryggsekker med paraglidere i, spesielt i disse koronatider. Vi så to personer på trimtur, ei på vei ned, og en som gikk oppover. Myggen var likevel i flertall, den har virkelig våknet nå i varmen.

 • 22.06.2021 18:42 - av Morten Synstelien,
 • 8 treff