Myrvold - Breidmosan - Stikkvannshytta

Løype nr: 1358
Område: Hurummarka
Lengde: 4.8 km
Preppetype: Klassisk og fristil
Siste preppetype: Klassisk og fristil
Preppestatus: Delvis preparert
Prepareres av: Hurum Turistforening
Ferdig preparert: 23.03.2021
Delvis preparert: 30.12.2021 13:51

Oversiktskart

Beskrivelse

Løypa starter ved parkeringsplassen/bommen ved Myrvold. Den går langs veien i ca. 150 meter før den svinger inn i skogen. Her blir det en stigning på ca. 300 meter, og så blir det lett skogsterreng fram til Breidmosan, der løypa svinger mot høyre.

Vest på myra er det et løypekryss . Her tar løypa av 90 grader mot venstre. Etter 400 meter, og noe stigning, svinger løypa til høyre, inn i skogen. Her blir det noe variert terreng med stigning opp til Sandstien, og herfra en utforkjøring til Kubakken og deretter Stikkvannsveien. Fra Kubakken går det scooterløype (løype 1489) til venstre mot Aklangen.

Vår løype følger Stikkvannsveien fram til Stikkvannshytta, med slak stigning , og et flatt parti det siste stykket mot hytta. I krysset ved Stikkvann, like før hytta, møtes løype 890 og løype 891, som går til Østernmyra, og løype 892 til Aklangen. Alle løypene har forbindelse videre sydover gjennom Hurummarka - til Filtvet og Røskestadvannet. Fra Stikkvannshytta går løype 893 mot Semsporten og løype 806 mot Mørkvannet - og videre mot Sætre.Edit

Bilder

Tilknyttede løyper og turer

Nr Navn Fra Til Lengde i km

Adkomstinformasjon

Slik reiser du til og fra Myrvold