Lysløypa Linderudkollen - Breisjøen

Lengde: 3.9 km
Preppetype: Klassisk og fristil
Siste preppetype: Klassisk og fristil
Preppestatus: Preparert tidligere
Ferdig preparert: 02.01.2022
Lysløype Lysløype

Oversiktskart

Beskrivelse

Fra parkeringsplassen ved Linderudkollen går løypa forbi Svartputt, nedenfor stua, og videre sørover på skogsbilvei. Etter et lite stykke tar løype 665 til høyre mot Trollvannstua. Litt etter dette krysset, går den østlige konkurranseløypa ved Linderudkollen inn til venstre. Men vi fortsetter til nok et løypekryss. Her tar løype 667 til høyre, ned til Årvoll.

Vi skal østover, og etter et par solide kneiker begynner det å gå nedover igjen. Med Årvollåsen på høyre side kommer vi ned til et løypekryss som ligger vest for Alnsjøen. Her går løype 668 og løype 212 til høyre mot henholdsvis Tonsenhagen og Linderud.

Vi tar til venstre i dette krysset, og nå venter litt stigning - gjennom Gruvelia. I neste løypekryss svinger vår løype mot høyre. I motsatt retning går løype 664 til Revlia. Svartkulp ligger nede i skogen på høyre side av løypa. Ganske snart når vi løypekrysset ved Breisjøen.

Tar du til høyre her, kommer du ned til Ammerud (løype 133). Fortsetter du mot venstre, kan du komme til Lilloseter (løype 134) og Steinbruvann (løype 135).Edit

Bilder

Tilknyttede løyper og turer

Nr Navn Fra Til Lengde i km
258 Fra Grua til Kjelsås Grua Kjelsås 74.4
248 Opp i Lillomarka Langsetløkka Langsetløkka 18.1
306 Opplyst langtur i Lillomarka Linderudkollen Linderudkollen 22.5

Adkomstinformasjon

Slik reiser du til og fra Linderudkollen