Fakta om Markadatabasen

Skal du ut på tur i Marka? Markadatabasen er et utmerket startsted! Her kan du gjøre deg kjent med turområdene, se på bilder og studere kartet. Skiforeningens nettportal dekker hele eller deler av 37 kommuner på det sentrale Østlandet.

Markadatabasen - www.skiforeningen.no/marka - er Skiforeningens nettportal til Oslomarka, Mossemarka, Follomarka, Nesoddmarka, Hurummarka, Hadelandsåsene, Gjøvik, Toten, Land, Nannestad, Hurdal, Nes og Eidsvoll. Oslomarka består av områdene Kjekstadmarka, Vestmarka, Bærumsmarka, Krokskogen, Nordmarka, Lillomarka og Gjelleråsen, Romeriksåsene, Østmarka og Sørmarka.

Dette er Markadatabasen


Edit

Flere bilder

Relaterte nyheter eller steder

Ut på tur - eldre nyheter

29 Des 2011

Fakta om føremeldingen

Av Redaksjonen | Ut på tur

Oppdatert løypekart med preppestatus døgnet rundt. Førerapporter fra Skiforeningen og rundt 75 kommuner, idrettslag og løypelag fra Moss og Hurum i sør til grensen mot Lillehammer i nord. Skiforeningens føremelding holder deg à jour gjennom hele skisesongen. Her får du full oversikt - du får alt på ett sted!

07 Des 2011

Rapport fra første dag med skiføre:

Av Redaksjonen | Ut på tur

Da kom endelig snøen, litt senere enn i fjor og i forfjor, men absolutt ikke unormalt sent, og til gjengjeld kom det så mye at det ble skiføre flere steder. Markadatabasens automatiske systemer samlet inn denne informasjonen og presenterte den som føremelding til glede for de mange som hadde ventet sååå lenge ...

26 Nov 2011

Mens vi venter ..

Av Steinar Kjærnsrød | Ut på tur

Mange lurer nok på om vi er ferdige med de gode snevintrene siden det fortsatt ikke er veldig vinterlig. Men det er ikke så mange år siden det heller ikke var føre på denne tiden. Og et annet år var det litt føre i november, men så dårlig til nærmere slutten av desember. Osv. Alt dette vet Markadatabasen og kan fortelle deg med noen tastetrykk, prøv selv.