I Markadatabasen finner du informasjon om en rekke stuer og hytter. Du kan bl.a. se hvor de ligger, hvordan du kommer deg dit, og når de har åpent. Åpningstidene finner du på denne siden.

Søk etter stuer
Vis stue nummer

Hadelandsåsene

Store deler av området ligger høyt og fritt, med topper og åser helt opp til over 800 moh. Skiføret kommer derfor tidlig og varer lenge.

Området er stort og med mange grunneiere og allmenninger, og derfor med ulike regler for ferdsel, jakt og fiske. Fine utgangspunkter for turer er Koperud, Skjerva, Ullvildsdalen, Lygna og Åstjern.

Les mer om Markadatabasen.

Stuer og hytter - Hadelandsåsene
Nr Navn Org Bilder Moh.
Tingelstad
Beskrivelse kommer
137 Kiosken på Skytterhusplassen Diverse 240
Lygna med omegn
Området strekker seg på begge sider av RV4, sydøstover til Lushaugen og nordover til Åstjern. Midt i området ligger Lygnasæter hotell og vegkro, 630 m.o.h., med gode parkeringsmuligheter. Her finner du fantastisk skiterreng med lettgåtte løyper både nordover og sydover, og med tidlig skiføre.
120 Høgkorsplassen Diverse 665
57 Lushaughytta Diverse 709
55 Åstjern Diverse 575
60 Lygnasæter Diverse 630
Lushaugen - Ullvildsdalen - Sagvollen - Skjerva - Koperud
Området strekker seg fra Lushaugen ned til Koperud, og faller slakt i sydlig retning, med Gjøvik-Oslo-traseen som viktig skiløype i nord-syd-retningen. Men det er også øst-vest-forbindelser, f.eks. i retning Sagvollen, Risbakken, Skjerva, Nordre Opdalen og Ålsbygda.
58 Sagvollstallen Diverse 550
73 Kjørestua på Sagvollen DNT 550
Jaren - Gran - Brandbu - Bleiken
Beskrivelse kommer
103 Skihytta på Bleiken Diverse 385
Ugrupperte steder
Beskrivelse kommer
144 Skjervestua Diverse 422

9 stuer vist.