Tranby - Damtjern - Gjellebekk

Rute nr: 447
Område: Vestmarka
Lengde: 3.0 km
Rutetype: Offentlig vei

Oversiktskart

Beskrivelse

Fra Tranby sykler du først ut på gang- og sykkelveien i Joseph Kellers vei og følger denne sydover frem til Rv282 (Kirkelina). Der svinger du til venstre og sykler videre - fortsatt på asfaltert gang- og sykkelvei - frem til du kommer til broen over E-18.

Den sykler du over, og har nå en lett reise foran deg på vestsiden av riksveien. Snart ser du Damtjern blinke innimellom trærne på høyresiden (vestsiden). En avstikker dit kan anbefales, spesielt hvis du får lyst til å bade.

Når du kommer frem til Drammensveien kan du ta til høyre og sykle nedover Lierbakkene til Reistad (rute 435). Men vår rute går mot venstre i dette krysset, og herfra følger du gang- og sykkelveien frem til kjøpesenteret ved Gjellebekk. Ruten ender på østsiden av senteret.

Fra Gjellebekk er det flere ruter du kan fortsette på. En mulighet er å sykle via Gjellebekk skanse tilbake til Tranby på rute 439, og du får dermed en fin rundtur. Du kan også komme tilbake til Vestmarka ved å ta rute 438 til Heia eller ved å velge rute 249 til Kraft. Det går også en rute innover i Kjekstadmarka, nemlig rute 250 til Heggsjø.Edit

Bilder

Tilknyttede ruter og turer

Nr Navn Fra Til Lengde i km

Adkomstinformasjon

Slik reiser du til og fra Tranby