3,5 mil – Lillomarka rundt. Du sykler fra helt sør til helt nord i Lillomarka, tilbake på østsiden, og så vestover igjen til utgangspunktet – Langsetløkka.

Første del av turen går øst i Maridalen, du passerer Monsetangen, tar til høyre før Sandermosen, til venstre i Skillingsdalen, og kommer ganske tett innpå Gjøvikbanens spor videre nordover til Movatn.

Jernbanen har du også god kontakt med når du sykler innover til Sørlitangen. Noen hundre meter av denne strekningen går på trillesti av god kvalitet. Etter at du har krysset sporet for siste gang, tar du til høyre. Dette er like før idrettsplassen ved Sørli skole.

Du er nå i gang med etappen mot Sagtomta, og til sammen vel en kilomater av denne strekningen går på trillesti av varierende kvalitet. Fra Sagtomta skal du litt oppover, og så til venstre. Etter ca 1,4 kilometer med stigning fra Sagtomta, tar du til venstre, og det går nedover igjen. Nok en gang tar du til venstre, inn i løypetraseen forbi Skredderudtjern, og så på skogsbilvei til Bjønndalen og Skytta.

Nå settes kursen mot Steinbruvann, videre til Breisjøen, Solemskogen, og til slutt ned bakkene til Langsetløkka. Det aller meste av turen går i småkupert og lett terreng.

God tur!Edit

Slik reiser du til og fra Langsetløkka

Nr Navn Fra Til Lengde i km
422 Langsetløkka - Monsetangen Langsetløkka Monsetangen 2.2
423 Monsetangen - Sandermosen Monsetangen Sandermosen 3.1
925 Snippen - Sandermosen Sandermosen Snippen 3.1
177 Movatn - Snippen Snippen Movatn 1.9
198 Movatn - Sørlitangen Movatn Sørlitangen 3.8
197 Sørlitangen - Sagtomta Sørlitangen Sagtomta 4.3
178 Skytta - Skredderudtjern Skredderudtjern Skytta 3.0
179 Steinbruvann - Skytta Skytta Steinbruvann 2.2
161 Steinbruvann - Breisjøen Steinbruvann Breisjøen 2.0
150 Solemskogen - Breisjøen Breisjøen Solemskogen 4.3
426 Langsetløkka - Solemskogen Solemskogen Langsetløkka 2.5