Dette er turen som har de fleste ingredienser de fleste setter pris på, spesielt de som vil ha en barnevennlig runde. Den går høyt i terrenget, ca. 600-700 moh., og har god løypepreparering. Bortsett fra et par små kneiker, er det ingen bakker som må forseres, så turen er svært lettgått. Flere steder kan man på godværsdager nyte solen i åpent landskap, og det er også fin utsikt mot fjerne fjell i nord. Og ikke nok med det, du kommer også innom et serveringssted halvveis.

Turen starter på parkeringen ved Godbakken, hvorfra den første kilometeren er å betrakte som en tilførselsløype til selve Stormyrrunden. Nå er du fremme ved løypekrysset ved Slømyrholen, og der tar du til høyre, slik at du år runden mot urviseren.

I gode spor kommer du frem til rundens østligste punkt, der Skihytta i Snertingdal ligger. Her er det muligheter til å få kjøpt forfriskninger i åpningstiden. Hvis du ikke legger inn en pause her, bør du i alle fall gjøre det en kilometer senere, på Stormyra. Her er det åpent og fint myrterreng med god utsikt.

Turen fortsetter videre til Midtholen og så til Slømyrholen. Derfra tar du deg tilbake til Godbakken i samme spor som du startet turen.

God tur!Edit

Slik reiser du til og fra Godbakken

Nr Navn Fra Til Prepp Lengde i km
1062 Godbakken - Slømyrholen Godbakken Slømyrholen 09.04.2021 1.0
609 Slømyrholen - Skihytta Slømyrholen Skihytta i Snertingdal 09.04.2021 3.0
1063 Skihytta - Midtholen - Slømyrholen Skihytta i Snertingdal Slømyrholen 09.04.2021 4.1
1062 Godbakken - Slømyrholen Slømyrholen Godbakken 09.04.2021 1.0